Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Napfonat csakra – mécsestartó

6990 Ft

A Napfonat csakra szimbóluma –

önbizalom, önbecsülés, önmegvalósítás központjáé.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A Napfonat csakra abban támogat, hogy meg tudjuk tartani a belső egyensúlyunkat, hogy a “középpontunkban” tudjunk maradni. A világ sodor minket, az emberek ilyen-olyan hatással vannak ránk, de ha ez a belső központunk stabil, akkor minden nehézséggel könnyebben megbirkózunk.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Itt vannak a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

 

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 140 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>