Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Snigdha – mécsestartó

6990 Ft

De lehetne Szivárvány-Kövek is a neve…

Ennek a mandala mécsestartónak az ereje a színeiben van. Tudtad, hogy a szivárványt az Istenek bátorító ajándékának tartják?

5 készleten (utánrendelhető)

Leírás

A teljes szivárványkör körbefut ebben a kis mandalában. A folytonosság, a soha-véget-nem-érés (az egyik szín után mindig jöhet a következő) érvényesül. Modern ezzel az amorf formavilággal.

Az áttetsző festékkel készült kis mandala remek hangulatvilágításként szolgál akár spirituális elmélyülés a célod, akár egy pohár bor vagy finom hideg üdítő mellett csevegsz a családoddal, barátaiddal, bújsz össze a szerelmeddel. Itt vannak a kerti partik, csillagbámulós éjszakák, soha jobb időt a mécsestartókra!

Ha kedveled a mandalákat, akkor tudod, hogy nem csak szépek, de a szimbólumok és a színek segítségével energetikai hatást is elérnek – ha már hangulat 😉

 

13 cm átmérőjű, 3 mm vastag kerek üveglap, kis üveg mécsestartó pohárkára ragasztva.

Az üveglap széle csiszolt, tehát biztonságos!

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 140 g
Méretek 13 × 5 × 13 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>