Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Védőangyal Ablakba

3590 Ft3990 Ft

JELENLEG CSAK RENDELÉSRE,

Szállítás kb. egy hét.

(Be tudod tenni a kosárba és megrendelni, én pedig már hozzá is látok.)

 

Egy kis extra védelem a családnak. Könnyű átlátszó plexi lapra készül ez az angyalkás képecske,

15 arkangyal közül választhatsz, háromféle motívumban. Nézd meg a leírásban az arkangyalok színét/szerepét, és válaszd ki azt, amelyikre a leginkább szükségetek van – aztán csak ragaszd az ablakba, élvezd a fényét és a hatását!

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Ablakba tenni üvegképet mindig nagyon hangulatos, hiszen a fény áthatolva rajta a szemben lévő felületre vetül. Kedves ajándék – magadnak vagy egy szerettednek egy védőangyal,

10,5 x 14 cm-es vékony és könnyű PLEXI lapra készült, így stabilan az ablak felületén marad (kétoldalú átlátszó ragasztószalag könnyedén megtartja), de ha át szeretnéd helyezni, vagy ablaktisztításnál levenni, az is egyszerű.

15 arkangyalt választottam, hogy ha megérint Téged ez a megközelítés, akkor használni tudd őket és az “erejüket”.

RAFAEL – smaragdzöld

Nevének jelentése: “Isten meggyógyít”. Ő a gyógyító arkangyal. Testi és lelki betegségek gyógyításában egyaránt támaszt jelent, de a gyógyítók segítője is. Oltalmazza az utazókat, és a tisztánlátásban is kérhetjük a segítségét. Akár egy zavarosnak tűnő helyzetben kellene jobban látnunk, akár spirituális értelemben szeretnénk jobban átlátni a dolgokat.

 

RAZIEL – szivárvány

Nevének jelentése: “Isten titka”. Spirituális és pszichikus blokkok feloldásában fordulhatunk hozzá segítségért. Éppúgy lehet felelőse a tisztánlátásnak – spirituális és hétköznapi értelemben egyaránt – mint Rafael.

 

SANDALPHON – türkiz

Ő valójában Illés próféta. Az imák közvetítője, ő gondoskodik arról, hogy az imák a megfelelő címzetthez jussanak és meghallgattassanak, és a választ is ő segíti hozzánk vissza. Emellett pedig az agresszivitás gyógyítója, akár mi érezzük magunkat durvábbnak, mint szeretnénk, akár velünk szemben agresszívak az emberek. Bevallom, a sok arkangyal közül őt a színe miatt vettem fel az ablakba-védőangyalok közé 🙂

 

URIEL – halványsárga

Nevének jelentése: “Isten fénye”. A neheztelés, a haragtartás elengedésében, a megbocsátásban segít, de a félelmek gyógyítója is. Emellett teljes nyugalommal fordulhatnak a segítségéért mindazok, akik különböző tanulmányok terén kell helytálljanak. A hétköznapokban, és vizsgák alkalmával is. Segít megtalálnunk a belső békét, emellett pedig az ajándékozás és az elfogadás angyala is.

 

ZADKIEL – sötétkék

Nevének jelentése: “Isten igazságossága”. Az értelmi folyamatok segítője, legyen az emlékezés vagy gondolkodás, illetve maga a tanulás támogatója is. Ugyanakkor a megbocsátás angyala is, akár magunknak, akár más valakinek szeretnénk (nem tudunk) megbocsátani…

 

ARIEL – rózsaszín

Nevének jelentése: “Isten oroszlánja” , és ő a bőség angyala.

 

AZRAEL – nyers fehér

Nevének jelentése: “Isten segítője” (más fordításban “Isten segítettje”). Leginkább a gyász feldolgozásában érdemes a segítségét kérnünk.

 

CHAMUEL – halványzöld

Nevének jelentése: “Istent látó”. Békét és nyugalmat hoz, ha hozzá fordulunk, az aggódást is gyógyítja. A megtalálásban is segítségünkre van, akár egy elveszett tárgyat, akár magát az életcélunkat keressük. Emellett pedig kapcsolati problémák esetén is bízvást fordulhatunk hozzá.

 

GÁBRIEL – indigókék

Nevének jelentése: “Isten hírnöke” – köztudott, hogy Jézus születését is ő jelentette. Talán ez az oka, hogy a terhesség és a szülés időszakában érdemes az ő segítő figyelmét kérni? Ahogyan támogatását minden változás – vagy a változtatás szándéka – idején. A művészek őrangyala is Gábriel: támogat, ihletet ad, és a művészetünkkel kapcsolatos aggodalmainkat is gyógyítja.

 

HANIEL – kékesfehér

Nevének jelentése: “Isten dicsősége” A nőiség testi-lelki gondjainak gyógyítója, általa erősíthető a női megérzés is. Az önelfogadás, az önbizalom hiánya esetén is kérhetjük a segítségét. Ha van gyógyító képességünk (kinek nincs?), annak erősítésében is támogatónk lehet.

 

JEREMIEL – ibolyaszín

Nevének jelentése: “Isten kegyelme”. Az úgynevezett jósálmok felelőse: amikor olyasmit álmodunk, ami később valóra válik, vagy figyelmeztet, akkor ő áll a háttérben. Gyógyítja a fájdalmas érzelmeket, és segít az önvizsgálatban.

 

JOPHIEL – pink

Nevének jelentése: “Isten szépsége”. Amikor úgy érezzük, káosz van bennünk, körülöttünk, hozzá érdemes fordulni segítségért. A negatív hozzáállást leküzdeni is segít, akár bennünk van, akár a körülöttünk élőkben. Segít szépnek látni a világot, és saját magunkat is! Amellett a túlpörgött életvitel lassításában is számíthatunk rá.

 

METATRON – zöld, rózsaszín csíkokkal

A gyerekek őrangyala. Tanulási nehézségek,  gyerekkori problémák, traumák feldolgozásában segít – akkor is, ha már elmúlt a gyerekkorunk… Általában a gyerekek segítője. Mellesleg a csakratisztítás szakértője angyalkörökben.

 

MIHÁLY – bíbor

Nevének jelentése: “Istenhez hasonlatos”. Igazi őrangyal, a védelem fűződik leginkább a nevéhez. Ha erő, ha bátorság híján vagy, feltétlenül kérd a segítségét. A félelem, az idegesség gyógyítója is.

 

RAQUEL – halványkék

Nevének jelentése: “Isten barátja”. Az Igazságosság és Pártatlanság arkangyala. Bármilyen vitás kérdésben, jogi hercehurca esetén kérjük a segítségét. Ha igazságtalanság ér minket, ha jogtalanul megvádolnak, stb. Emellett pedig a kapcsolatok gyógyítója is.

További információk

Tömeg 210 g
Méretek 10,5 × 5 × 15 cm
Szín

Rafael-szivecskés, Rafael-gyertyás, Rafael-csillagos, Sandalphon-szivecskés, Sandalphon-gyertyás, Sandalphon-csillagos, Raziel-szivecskés, Raziel-gyertyás, Raziel-csillagos, Uriel-szivecskés, Uriel-gyertyás, Uriel-csillagos, Zadkiel-szivecskés, Zadkiel-gyertyás, Zadkiel-csillagos, Ariel-szivecskés, Ariel-gyertyás, Ariel-csillagos, Azrael-szivecskés, Azrael-gyertyás, Azrael-csillagos, Chamuel-szivecskés, Chamuel-gyertyás, Chamuel-csillagos, Gábriel-szivecskés, Gábriel-gyertyás, Gábriel-csillagos, Haniel-szivecskés, Haniel-gyertyás, Haniel-csillagos, Jeremiel-szivecskés, Jeremiel-gyertyás, Jeremiel-csillagos, Jophiel-szivecskés, Jophiel-gyertyás, Jophiel-csillagos, Metatron-szivecskés, Metatron-gyertyás, Metatron-csillagos, Mihály-szivecskés, Mihály-gyertyás, Mihály-csillagos, Raquel-szivecskés, Raquel-gyertyás, Raquel-csillagos, Személyre szabott – szívecskés, Személyre szabott – gyertyás, Személyre szabott – csillagos

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>