Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Pixel – üvegfestmény

14280 Ft

Modern stílusából adódóan akár másmilyen színkombinációban is megfesthető kép, engedd el a fantáziádat! Legalább 2 méterről látszik jól, egészen izgalmas hatást kelt az emberben, ahogy rá-rápillant a lakásban jártában-keltében!

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: F44-1-2 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Az ARC. Olyan, mint egy kisfelbontású fénykép. Citromsárga, narancssárga, piros, bordó és barna kis négyzetek (pixelek) adják a különleges élményt. 21×30 cm-es (A4-es), 3 mm-es üveglapon. Farostlemez hátlappal, kapcsokkal (ezzel is akasztod fel a falra). Legalább 2 méterről látszik jól, egészen izgalmas hatást kelt az emberben, ahogy rá-rápillant a lakásban jártában-keltében!
Próbáld ki, hogy amikor a galériában megnyitod a fotót, kicsit hátralépsz a monitortól. Valami hasonló hatásra számíthatsz 🙂

Az üvegfestés különleges technika, amikor kész van, hasonlít a tűzzománchoz, sima és fényes. Ez még ezen a “megosztott” felületen is jól látszik. Nagyon nehéz fényképezni (próbáltam többféle szögből, a háttér sima krémszínű, a környezet tükröződését vond ki..):)

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a képek alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

További információk

Tömeg 570 g
Méretek 21 × 30 × 0,5 cm
Keret?

Kerettel, Keret nélkül

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>