Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Mosoly – üvegfestmény

8900 Ft

Igéző szemek, derűs, sejtelmes, bátorító mosoly (na nem Mona Lisa-i). Csak nézz rá, azt mondja:

“Minden rendben lesz!”

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: F46 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A képregények stílusát idézi a kép. Különlegessége, hogy szinte kontúrok nélkül készült, ami az üvegfestő technikánál merőben szokatlan – éppen ezért volt izgalmas készíteni. Amellett hatásos, hogy akárhonnan nézed, mindig a szemedbe néz 🙂 .

Az üvegfestés különleges technika, amikor kész van, hasonlít a tűzzománchoz, sima és fényes. Ezért elég nehéz fényképezni. Igyekeztem többféle szögből, többféle megvilágításban fotózni, hogy ki tudd vonni belőle a tükröződéseket. Egy biztos, ha így a monitoron nézve tetszik, az eredetit imádni fogod (tapasztalat 🙂 )

Ez a kép még izgalmasabb megoldással készült, hiszen nincs minden “mező” kontúrozva, legnagyobb részben a festék festék mellett van, ez egészen érdekes hatást kelt.

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :). (mariann.csontos@gmail.com)

További információk

Tömeg 505 g
Méretek 24 × 18 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>