Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Akció!

Kedvezményes Védőangyal mécsestartók

Original price was: 6990 Ft.Current price is: 3990 Ft.

Ezek a mécsestartók kedvezményesek. Egyszeriek, nem lehet őket újrarendelni ezen az áron.

Eredetileg védőangyalos ablakdíszeknek készültek, de arra más megoldást találtam.

Oka van annak, hogy olcsóbbak a többi angyalos mécsestartónál, a leírásban olvashatod.

 

Leírás

A mécsestartók általában 3 mm-es üveglapra készülnek, úgy ragasztom őket mécsestartó pohárkára.

Ezek a darabok eredetileg ablakba ragasztásra készültek, családot-házat védő angyalok gyanánt – ezért elegendő volt 2 mm-es lapokra festeni. Most azonban az ablakba-védő-angyalokra más megoldást találtam, ami biztonságosabban fentragad az ablakon, és viszont nem volt szívem teljes áron kitenni őket a webshopba. De ha Te vállalod, hogy jobban vigyázol rá, mint mondjuk egy 3 mm-esre kellene, akkor a Tiéd lehet jelentős (mintegy 43 %) kedvezménnyel.

Nem lesz belőle több, az újabban már 3 mm-es üveglapra, teljes áron készülnek majd.

Ezek a színek jelentéssel bírnak, nem véletlenszerűek, hanem egy-egy adott arkangyalt képviselnek. Hogy könnyebben tudj dönteni, ideírom, melyik szín melyik arkangyalhoz tartozik, és miben támogat leginkább.

 

RAQUEL (halványkék)

Nevének jelentése: “Isten barátja”. Az Igazságosság és Pártatlanság arkangyala. Bármilyen vitás kérdésben, jogi hercehurca esetén kérjük a segítségét. Ha igazságtalanság ér minket, ha jogtalanul megvádolnak, stb. Emellett pedig a kapcsolatok gyógyítója is.

JEREMIEL (ibolyaszín)

Nevének jelentése: “Isten kegyelme”. Az úgynevezett jósálmok felelőse: amikor olyasmit álmodunk, ami később valóra válik, vagy figyelmeztet, akkor ő áll a háttérben. Gyógyítja a fájdalmas érzelmeket, és segít az önvizsgálatban.

AZRAEL (nyers fehér)

Nevének jelentése: “Isten segítője” (más fordításban “Isten segítettje”). Leginkább a gyász feldolgozásában érdemes a segítségét kérnünk.

RAZIEL (szivárvány)

Nevének jelentése: “Isten titka”. Spirituális és pszichikus blokkok feloldásában fordulhatunk hozzá segítségért. Éppúgy lehet felelőse a tisztánlátásnak – spirituális és hétköznapi értelemben egyaránt – mint Rafael.

 

További információk

Tömeg 210 g
Méretek 10 × 5 × 13,5 cm
Szín

Raquel – Szivecskés, Raquel – Csillagos, Jeremiel – Szivecskés, Jeremiel – Gyertyás, Azrael – Csillagos, Azrael – Gyertyás, Azrael – Szivecskés, Raziel – Szivecskés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>