Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Élet virága – mandala falra

14280 Ft

 

Amikor gyerekkorunkban a körzővel játszogatva rajzoltuk, még nem tudtunk róla. Pedig az Élet virága ősi motívum, az Univerzum leképeződésének tartják.

1 készleten

Leírás

 

A világ minden földrészén találtak róla régészeti leleteket, nem tudom, melyik lehet a legrégebbi, de az biztos, hogy 2700 évvel ezelőttről már van.

20 cm átmérőjű üveglapra (3 mm) festett mandala.

A mandalák szín és formavilága jelentéstartalommal, akár energetikai hatással is bír. Ám sokan azt tarjuk, hogy a szín-jelentés-energia-hatás kombinációknál többet számít, hogy milyen színek hatnak Rád pozitívan. Nem a tudomány a lényeg, hallgass a szívedre 😉 !

Az üvegfestés különleges technika, a tűzzománcra emlékeztet, sima és fényes a felülete. Igyekeztem többféle fényviszony közepette fotózni, hogy teljesebb képet kaphass az alkotásról.

Az akasztót úgy tettem a mandalára, hogy maga a kép eltakarja a szöget-facsavart, amikor felteszed a falra.

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :). (mariann.csontos@gmail.com)

További információk

Tömeg 270 g
Méretek 20 × 20 × 0,5 cm
Típus

Egyszerű, Strasszköves

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>