Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Mandala kifestőkönyv

3790 Ft6140 Ft

 

Van az úgy, hogy az embernek elege lesz a rohanásból, a kívülről jövő impulzus-áradatból, az elvárásokból, a zajból. Ilyenkor kis befelé fordulásra, elcsendesedésre vágyunk. A színezés a relaxáció remek formája, főleg, ha különleges mandalákkal tehetjük.

Cikkszám: FM50-1-6 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

 

Árak és variációk Trelloban

Ezek a mandala színezők olyan személyre szabott, úgy mondjuk “lekért” mandalák, amelyek energiával teltebbek, mint egy szimplán megrajzolt felnőtt színező.

25 mandala, mind külön lapon, hogy a kész alkotást akár ki is tehesd a falra. Vastag, minőségi fehér papíron, spirál-füzet formátumban, hogy kihajthasd teljesen a kényelmesebb hozzáférés érdekében. Vannak részletesebb minták, amelyeket hegyes ceruzával vagy tűfilccel tudsz kidolgozni, és vannak nagyobb felületekből állók, amelyeket bátran árnyalhatsz, akár festékkel-ecsettel is.

Mindegyik bizonyos energiát sugároz. Ilyen különleges, erőteljes energiák a Szabadság, Részvétel, Nagylelkűség, Hit, Vendégszeretet, Barátságosság, Intelligencia, Remény, Szelídség, Igazság, Megbocsátás, Lelkesedés, Megbocsátás önmagunknak, Nagylelkűség.

Kérheted színesceruza-készlettel is.

A színesceruza készletet (Lyra Osiris 24 db-os) nagy gonddal választottam ki.

  • Puhább és fedőbb, mint az olcsó, iskolában használatos színesceruzák,
  • de ésszerű árú a csodálatos, ám rendkívül drága művészceruzákhoz képest.
  • A 24-féle szín már elég sok lehetőséget nyújt.
  • Szépen árnyalható.

Ha szeretnéd, kérheted hozzá az eredeti instrukcuókat is (+990.-), a számlával együtt küldöm PDF formátumban – azaz Nálad lesz, mire a csomagod megérkezik.

 

További információk

Tömeg 350 g
Méretek 21 × 30 × 1,3 cm
Csomag

Kifestőkönyv, Kifestőkönyv+színesceruza-készlet, Kifestőkönyv + útmutató PDF-ben, Kifestőkönyv+színesceruza-készlet+ útmutató PDF-ben

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>