Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Chambeli – mandala falra

14280 Ft

 

A szerencsés mandala: a 7-es szám (a kelta fonatok száma) a “magunkra találás szerencséje”. Márpedig tudni, hogy kik vagyunk és mit akarunk: ez a boldogságunk egyik alappillére.

Cikkszám: FM50-1-1 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

 

A narancssárga az arannyal kombinálva vidám és elegáns egyszerre. Vagy jobban kedveled a hűvös, türkiz árnyalatot?

Tud Páros, vagy Anya-Lánya mandalaként is funkcionálni… Az Anya-Lánya mandalák tulajdonképpen arra szolgálnak, hogy amikor már külön éltek, és van mindkettőtöknek egy majdnem-ugyanolyan, akkor mindig eszedbe jut a másik, amikor ránézel a sajátodra. Hasonló, de mégsem teljesen egyforma, éppúgy, mint Anya és Lánya.

Ám sokan azt tarjuk, hogy a szín-jelentés-energia-hatás kombinációknál többet számít, hogy milyen színek hatnak Rád pozitívan. Nem a tudomány a lényeg, hallgass a szívedre 😉 !

20 cm átmérőjű üveglapra (3 mm) festett mandala. Az akasztót úgy tettem a mandalára, hogy maga a kép eltakarja a szöget-facsavart, amikor felteszed a falra.

Az üvegfestés különleges technika, a tűzzománcra emlékeztet, sima és fényes a felülete. Igyekeztem többféle fényviszony közepette fotózni, hogy teljesebb képet kaphass az alkotásról.

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :). (mariann.csontos@gmail.com)

További információk

Tömeg 270 g
Méretek 20 × 20 × 0,5 cm
Szín

Narancs, Türkiz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>