Allegra – festett üvegmedál

4290 Ft4490 Ft

Egyedi és megismételhetetlen festett üvegmedál a környezetvédelem jegyében. Amellett, hogy biztos lehetsz benne, nem jön szembe az utcán, még a környezet is hálás lesz Neked!

Törlés

Leírás

A festett üvegmedál egy minden szempontból egyedülálló, megismételhetetlen, különleges és környezetbarát ékszer.

Újrahasznosítottnak is nevezhetjük. Üvegfestőként a legritkább esetben festek “tubusból”, minden alkotásom kevert színekből készül. Ez azt jelenti, hogy mindig van maradék, amit vagy a kukába dobok, szennyezve ezzel a környezetet, VAGY készítek belőle ilyen festett üvegmedálokat.

Maga a festék is meglehetősen egyedi, a színkeverés miatt, de igazán megismételhetetlenné az üveglapocskák újrahasznosítása teszi. Ezek törött, szemétre szánt üvegcserepek, amelyeket szépen biztonságosra csiszolva teszek ékszerré, azt meg aztán végképp senki sem tudja megoldani, hogy egy üveglap két ugyanolyan formára törjön 😀

Ráadásul választani is tudsz, kérheted:

  • bojttal,
  • kis fém medállal,
  • Swarovski kristállyal díszítve,
  • garnitúrában fülbevalóval
  • teljesen simán
  • vagy ezek bármilyen kombinációjában.

Selyemzsinórra fűztem, csúsztatható hosszúságban.

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a kapcsolatot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :).

 

További információk

Díszítés

Bojt-Swarovski, Bojt, Fémmedál-Swarovski, Fémmedál, Sima, Sima-Swarovski

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.