Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

A Nőiség és Szerelem mandalája

17850 Ft

Az a bizonyos CsakNeked mandala, amit újra festettem a gazdájának, így ez – az eredeti – megmaradt.

A nőiség és a szerelem kapcsolódik össze benne, a leírásban megtalálod, hogy pontosan miért.

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: FM46-1-4-1 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

 

Ebben a  mandalában a nőiség és a szerelem kap a legtöbb energiát.

A 12-es a Szívcsakra száma, az arany a Szívcsakra egyik színe. Még 12 db (arany színű) kristály is erősíti ezt a csakrát. Ráadásul egy kelta fonat szimbólummal, amiben a két szál két ember, két lélek összefonódását jelképezi. Ha megnézed, ezek teljesen önálló, adott esetben különböző szalagok, amelyek végtelen összefonódásban megőrzik a saját tulajdonságaikat. Néha az egyik kerül előtérbe, néha a másik, de mindenképpen szabad akaratukból.

Az egyik szál, és a mandala fő kontúrja is ezüst színű. Ez a szín egyrészt a Hold, azaz a NŐ (sőt királynő) színe. Azé az erőé, amely semmivel sem kevesebb a férfiénál, de nem harsány, erőszakos, hanem finom, csendes, ugyanakkor tiszteletet teremtő.

Fontos jelkép a virág, mely a mandala közepén 12, de a peremén 9 szirmú. A 9-es a fejlődés száma, azé a fejlődésé, amelyben gyakorlással leszünk egyre ügyesebbek bizonyos képességekben, illetve maga a virág – amellett, hogy szintén viszonylag nőies jelkép -, a személyes fejlődési ciklus felgyorsulását segíti.

25 cm átmérőjű üveglapra (3 mm) festett mandala.

Az üvegfestés különleges technika, a tűzzománcra emlékeztet, sima és fényes a felülete. Igyekeztem többféle fényviszony közepette fotózni, hogy teljesebb képet kaphass az alkotásról.

 

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a KAPCSOLATot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg megcsinálom Neked :). (mariann.csontos@gmail.com)

További információk

Tömeg 330 g
Méretek 25 × 25 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>