Szindrana

Lassíts tudatosan - éljen a Slow Life :)

Karácsonyfa spirálokkal – Piros

6990 Ft

A karácsony sok mindenről szól. A Csendes éjről, az ajándékról, a beigliről és töltött káposztáról, mami-látogatásról és a karácsonyfáról. De egyvalami semmiképpen nem hiányozhat erről az ünnepről: a fények. Színesek, melegek, hangulatosak.

Egy szép karácsonyi “képeslap” üvegre-áttetszőre festve, hátulról megvilágítva csodás hangulatot áraszt. Próbáld csak ki!

Leírás

Ezek a mécsestartók egyediek, talán készül még, de nagyon kicsi eséllyel lesz ugyanilyen, magamtól biztosan nem. Az alkotói kreativitás “kényszerít” mindig újabb színkombinációk kipróbálására, a variációk száma végtelen, sose érnék a végére 🙂

Ez a modern, diszkréten dekorált darab például készült még csupa zöld és pink-rózsaszín változatban is. A csillámos kontúr nappal érvényesül jobban, a színek hangulata pedig akkor, amikor a mécsestartó ég mögötte.

A Szindrana üvegfestett mécsestartói nem csak a motívumtól lesznek karácsonyiak, hanem a fémes-csillogós színektől is. Csillámos kontúr, arannyal, ezüsttel kevert színek jellemzik őket.

3 mm-es üveglapra készülnek, melyeket alaposan megcsiszolok – egy papírlap széle élesebb, mint ezek a mécsestartók 🙂

Ha több hasonlót szeretnél, vagy a színeket illetően konkrét elképzeléseid vannak, vedd fel velem a kapcsolatot: szindrana.mandala@gmail.com

További információk

Tömeg 210 g
Méretek 10,5 × 5 × 14 cm
Szín

Piros, Zöld, Kék, Lila, Pink

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>