«

»

Pixel – üvegfestmény

SAM_9461

Az ARC. Olyan, mint egy kisfelbontású fénykép, üvegfestmény. Citromsárga, narancssárga, piros, bordó és barna kis négyzetek (pixelek) adják a különleges élményt. 21×30 cm-es (A4-es), 3 mm-es üveglapon. Farostlemez hátlappal, kapcsokkal (ezzel is akasztod fel a falra). Legalább 2 méterről látszik jól, egészen izgalmas hatást kelt az emberben, ahogy rá-rápillant a lakásban jártában-keltében!
Próbáld ki, hogy amikor a galériában megnyitod a fotót, kicsit hátralépsz a monitortól. Valami hasonló hatásra számíthatsz :)

Az üvegfestés különleges technika, amikor kész van, hasonlít a tűzzománchoz, sima és fényes. Ez még ezen a “megosztott” felületen is jól látszik. Nagyon nehéz fényképezni (próbáltam többféle szögből, a háttér sima fehér, a környezet tükröződését vond ki..):)

Kérheted kerettel, akkor 2.000 Ft-tal számolj többet.

Puha papírral és buborékos fóliával bélelt, kifejezetten a festmény számára készített kartondobozba csomagolom, és törékeny csomagként postázom.

7.560.-

még megvan

button (1)

 

 

Nyugodtan tekintsd az alkotásaimat inspirációnak. Ha nem azt látod PONTOSAN, amit szeretnél, de a fotók alapján most már PONTOSAN tudod, mi is az, vedd fel velem a kapcsolatot. Elmondod, kérdezek, válaszolsz, és együtt kitaláljuk a SZÁMODRA tökéletest! Én meg elkészítem Neked :). 

Vélemény, hozzászólás?